Key Partners
ABN Amro
Regio Venlo


OVER ABN AMRO

Financieel dienstverlener ABN AMRO heeft zich als nieuwe key partner verbonden aan CONNECTED. Het kennis-, inspiratie- en netwerkevenement vindt komend voorjaar in de Maaspoort in Venlo voor de derde keer plaats.

De organisatie van CONNECTED is zeer verheugd met ABN AMRO als nieuwe key partner aangezien het bedrijf innovatie en duurzaamheid, de twee hoofdthema’s van CONNECTED, hoog op de agenda heeft staan en recentelijk ook nog nadrukkelijk in de praktijk heeft gebracht.
Eerder deze maand opende ABN AMRO in Amsterdam het paviljoen ‘Circl’, als onderdeel van het hoofdkantoor en gerealiseerd volgens de principes van de circulaire economie: het zoveel mogelijk hergebruiken van materialen. Tevens zag in Eindhoven het innovatiecentrum voor startups ‘Econic’ in 2016 het levenslicht. Deze op zichzelf staande organisatie ondersteunt innovatieve startups bij het ontwikkelen en op de markt brengen van hun ideeën. De bank participeert in de lichtstad tot slot ook nog in een smart mobility project.

ABN AMRO geeft bij monde van haar regionale relatiemanagers Tim Pollux en John Engelen aan, dat zij met een evenement als CONNECTED de ambitie om nieuwe verbindingen te leggen in de regio met de focus op thema’s innovatie en duurzaamheid, kracht bij kan zetten. Ervaringen die de financieel dienstverlener opdoet buiten de regio Venlo kunnen vaak ook heel goed toegepast worden in de regio Venlo, en andersom.

ABN AMRO gaat een belangrijke rol nemen in CONNECTED, met een aantal zeer inspirerende kennis- en inspiratiesessies.

www.abnamro.nl