Key Partners
ABN Amro
Regio Venlo


OVER BMW

De BMW Group is met de merken BMW, MINI en Rolls-Royce wereldwijd de leidende fabrikant van premium auto’s en motorfietsen.

Het succes van de BMW Group is van oudsher gebaseerd op langetermijndenken en verantwoord ondernemen. De onderneming heeft ecologische en sociale duurzaamheid in haar gehele waardeketen verankerd. Een allesomvattende productverantwoordelijkheid en spaarzaam omgaan met natuurlijke bronnen maken integraal deel uit van de strategie.

BMW Group focust zich volledig op het topsegment van de internationale auto –en motorbranche. De onderneming opereert vanuit een glasheldere visie: BMW Group is de leidende aanbieder van premium producten en diensten voor individuele mobiliteit. Met ambitieuze en creatieve mensen wordt dag in dag uit gewerkt aan de hoogste kwaliteit. High performance en vernieuwing zijn daarbij de sleutelwoorden. Zo zet de onderneming steeds opnieuw de toon als het gaat om rijplezier, beleving en klanttevredenheid.

Voor BMW Group is het essentieel om bij te dragen aan de samenleving en er wordt dan ook structureel vanuit een langetermijnperspectief geopereerd. Duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid zijn daarbij de belangrijkste vertrekpunten. Dit staat centraal in de gehele waardeketen: van spaarzaam omgaan met natuurlijke bronnen tot verantwoord materiaalgebruik en van elektrische mobiliteit en energiezuinige motoren tot goed werkgeverschap. BMW is de enige fabrikant die al 15 jaar achtereen is opgenomen in de Dow Jones Sustainability Index, waarvan 8 jaar als Global Sustainability Leader binnen de auto-industrie.

www.bmw.nl