Key Partners
ABN Amro
Regio Venlo

Partner worden

Waarom partner worden?
- 500 - 750 beslissers tijdens het evenement
- inhoudelijk profileren
- naamsbekendheid verhogen
- nieuwe verbindingen leggen
- bestaande relaties een interessante dag bezorgen

Wilt u zich presenteren aan een groot en breed publiek, bestaande uit beslissers in het bedrijfsleven, onderwijs en overheid? Wilt u uw producten, diensten of expertise tonen, nieuwe relaties leggen of deelname aan CONNECTED inzetten als evenement voor uw relaties?

Er zijn verschillende mogelijkheden waarop deelname aan CONNECTED voor u van toegevoegde waarde kan zijn. Wij gaan hier graag vrijblijvend met u over in gesprek. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de organisatoren, Boy Haenen. Telefoon 06 - 811 65 880 of per e-mail info@connectedevent.nl.

Partnermogelijkheden
Wilt u uw expertise delen?
Tijdens het symposium, versterkt met keynote sprekers, kunt u een 30 minuten durend inhoudelijk kennisseminar, een workshop of een rondetafelgesprek organiseren en u zo inhoudelijk profileren voor een groot publiek.

Wilt u nieuwe verbindingen leggen?
In de netwerklounge kunt u gebruik maken van de mogelijkheid een netwerkunit te huren. U krijgt een grote achterwand en een staantafel waar u uw relaties kunt ontvangen en de ruimte heeft tot het leggen van nieuwe relaties.

Wilt u zichtbaar zijn?
Op de innovatiemarkt kunt u zich van uw meest innovatieve kant laten zien. Benut de ruimte om uw vernieuwende producten of diensten te laten zien.

De behoefte aan kennis

Ontwikkelingen gaan dusdanig snel waardoor de behoefte aan actuele en relevante kennis vandaag de dag zeer groot is. Het delen van kennis is dan ook een mooie gelegenheid om uw expertise te laten zien én de behoefte aan kennis te vervullen. Hiermee werft u op slimme wijze nieuwe contacten en verstevigt u de band met uw bestaande relaties.

Kwaliteit boven kwantiteit
Bij CONNECTED gaat kwaliteit boven kwantiteit, de kwaliteit van de bezoekers is leidend. CONNECTED is een evenement voor beslissers in bedrijfsleven, overheid en onderwijs. Zij worden uitgenodigd voor een bezoek.

Deelnemers en bezoekers
Deelnemers zijn bedrijven, onderwijsinstellingen en (semi-)overheidsinstellingen, actief in de regio Noord-Limburg en omstreken. Bezoekers zijn beslissers, zowel uit de profit- als de non-profit sector, uit de regio Noord-Limburg.

Meer weten? Neem dan contact op met de organisatie via Boy Haenen, telefoon 06 – 811 65 880 of e-mail info@connectedevent.nl.

 

Nieuws

Vernieuwde editie CONNECTED 9 april 2019

De volgende en vierde editie van CONNECTED vindt plaats op dinsdag 9 april 2019. In de Maaspoort in Venlo worden dan weer honderden gasten ontvangen afkomstig uit het bedrijfsleven, onderwijs en overheid in Noord-Limburg.

De vierde editie kent een stevig vernieuwde opzet. Er is onder andere meer ruimte voor interactie, zowel in het programma als in de netwerkpauzes. De vernieuwing gaat samen met een nieuw logo, nieuwe huisstijl en nieuwe website, die januari 2019 gelanceerd worden.

Inschrijving derde editie 2018 geopend

De inschrijving voor de derde editie van CONNECTED op dinsdag 10 april 2018 is geopend. Als bezoeker kunt u weer een inhoudelijk programma verwachten rondom de hoofdthema's innovatie en duurzaamheid, met actuele onderwerpen en sterke sprekers. Er is alle gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en inspiratie op te doen voor nieuwe samenwerkingsverbanden of verdienmogelijkheden.

De opening is om 12.00 uur waarbij u een gratis netwerklunch aangeboden krijgt. Om 12.45 uur start de plenaire opening met onder andere een keynote van trendwatcher Ruud Veltenaar. Daarna kunt u verschillende kennis- en inspiratiesessies bezoeken, afgewisseld met ruime netwerkpauzes. Om 19.00 uur is het programma afgelopen.

Om u in te schrijven kunt u deze link volgen naar het inschrijfsysteem op de website van De Maaspoort.