Key Partners
ABN Amro
Regio Venlo


OVER MEULENKAMP ADVOCATEN

Meulenkamp Advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor met diepe wortels in Noord-Limburg.

Wij leveren met een uitgebreid team van betrokken advocaten gespecialiseerde bijstand aan Nederlandse en buitenlandse ondernemers. Voor ons staat de cliënt en zijn belang centraal. Wij hebben alle expertise waarmee u als ondernemer te maken kunt krijgen in huis.

Samen komen wij tot de kern van uw zaak: succesvol ondernemen zonder juridische zorgen.

www.meulenkampadvocaten.nl


NIEUWS

Startersdag in De Maaspoort op 17 oktober
Op maandag 17 oktober organiseert Startersdagen.com de startersdag Venlo; hier zijn Nancy Boijmans en Rob Coppus namens Meulenkamp Advocaten aanwezig met een stand en een seminar over juridische aspecten bij het starten van een onderneming. Het belooft een leerzaam event voor (pre)startende ondernemers te worden. Uiteraard zijn eigenaren van jonge ondernemingen tot drie jaar ook meer dan welkom. Het event begint om 18.45 en vindt plaats bij De Maaspoort in Venlo.

Er is een startersmarkt aanwezig en er worden interessante presentaties en workshops gegeven. Ook zullen er meerdere seminars worden verzorgd. Natuurlijk is er ook tijd om te netwerken. Het evenement is gratis toegankelijk en inschrijven kan via: www.startersdagen.com/venlo2016.

Bent u erbij?