Key Partners
ABN Amro
Regio Venlo

Programma 10 april 2018


Tijdens CONNECTED laten we u door middel van een inhoudelijk kennisprogramma en netwerkplein kennis maken met de vele relevante initiatieven en ontwikkelingen in bruisend en ondernemend Noord-Limburg. Snijden we onderwerpen aan die er toe doen in deze regio en laten we zien hoe (duurzame) innovatie leidt tot kansen met nieuwe businessmodellen, producten en diensten en succesvolle cross-over samenwerkingsverbanden.

Het kennisprogramma met als hoofdthema's innovatie en duurzaamheid biedt een breed scala aan seminars, workshops en paneldiscussies. Op het netwerk- en innovatieplein is er alle ruimte om nieuwe samenwerkingsverbanden te leggen en kennis te maken met slimme noviteiten van startups en vernieuwende bedrijven.

Ook in 2018 hebben we weer een interessant programma van begin tot einde. We openen om 12.00 uur en bieden u dan een gratis netwerklunch aan.
Na de plenaire opening met onder andere een inspirerende lezing van trendwatcher Ruud Veltenaar, zijn er verschillende inhoudelijke kennis- en inspiratiesessies, afgewisseld met ruime pauzes om te netwerken. We sluiten af met een naborrel tot uiterlijk 19.30 uur.

Tijdstip   Onderdeel
12.00u - 12.45u   Netwerklunch op het netwerk- en innovatieplein
     
12.45u - 14.00u   Plenaire opening:       
         - De circulaire economie: van 'nice to have' naar integraal onderdeel van elk business model - Han Mesters, Sector Banker ABN AMRO [meer info]
         - Keynote: Shift Happens 2030 - Ruud Veltenaar, trendwatcher [meer info]
     
14.00u - 14.45u   Netwerkpauze op het netwerk- en innovatieplein
     
14.45u - 19.00u             Parallelsessies afgewisseld met netwerkpauzes en een plenaire lezing
    klik hier voor een overzicht van de parallelsessies waar u een keuze uit kunt maken
     
17.10u - 17.40u   Plenaire lezing:
         - Trendsportal: innovatie in mobiliteit - Tom Jacobs en Peter van Wijlick, projectleiders Trendsportal Regio Venlo [meer info]
     
19.00u - 19.30u   Naborrel op het netwerk- en innovatieplein

 

Inschrijven

CONNECTED op 10 april bezoeken? Interesse om nieuwe kennis op te doen, u te laten inspireren en nieuwe contacten te leggen in een sfeervolle omgeving met een hapje en drankje? Bent u door een van de partners van CONNECTED uitgenodigd voor een gratis bezoek? Gebruik in dat geval de ontvangen registratiecode.